Várhatok egy jobb árfolyamra, hogy kedvezőbben válthassak

Az általam megoldani kívánt helyzet

Nincs időm, sem lehetőségem folyamatosan figyelemmel kísérni a piaci árfolyam-ingadozásokat, de a lehető legjobb árfolyamon szeretnék váltani.

A jelenlegi árfolyam nem felel meg nekem, és tudok várni egy kedvezőbbre. Semmilyen módon nem nyomnak a számlák fizetési határidői.

A jelenlegi árfolyam nem rossz, egészen megfelelő, de ha lehet, még jobbat szeretnék. Másrészt azonnal be szeretnék váltani, amint az árfolyam romlani kezd, és a fejlődés ellentmond az elképzeléseimnek.

Hogyan oldják meg mások

Helena Zumr Janů

Termékeink 90%-át nemzetközi ügyfélkör részére értékesítjük. A termékek árának fejlődése teljes mértékben a devizaárfolyamok alakulásától függ. Ha a legkedvezőbb árfolyamot szeretné megkapni, a Deviza Ordert az általunk megkövetelt korlátértékre állítjuk be, feltüntetve az összeget és az időintervallumot, amelyben az ordert végre kívánjuk hajtani, illetve őrizni akarjuk. Ha az árfolyam ebbe az irányba mozdul el, a rendszer a kívánt összeget automatikusan beváltja, és nekünk semmi más dolgunk nincs vele.

Helena Zumr Janů
ügyvezető, HD COMMODITY s.r.o.A Citfin kereskedő, akivel szinte napi szinten kapcsolatban vagyunk, mindig tájékoztat minket az árfolyammozgásokról. Néha az árfolyam nyomon követését az order segítségével úgy határozzuk meg, hogy dacára a piacok ellenkező irányú fejlődésének, akármi is történik, mindig az általunk elfogadható árfolyamon váltunk be, még akkor is, ha a piaci helyzet a várakozásainknak ellentmondóan tovább romlik.

Barbora Havířová
CFO, ICE Industrial Services a.s.

Mi az, amit Önért és Ön helyett tehetünk

A váltási árfolyamot napi 24 órában, heti 5 napon át felügyeljük. A nyereségképzés vagy az árfolyamveszteségek korlátozása miatt nem kell többé folyamatosan figyelemmel kísérnie a devizapiacot.

Elég mindössze közölnie velünk a kívánt árfolyamot, és kiválasztani a Deviza Order típusát. Ezzel utasít bennünket, hogy automatikusan vásároljuk vagy eladjuk az adott devizanemet az Ön által még elfogadható legrosszabb árfolyamon. A biztonság kedvéért esetleg mindkettőt beállíthatja. Ezt követően mi – akár egy éven át is – felügyeljük az árfolyamot Ön helyett. Amint a piac eléri az Ön által preferált árfolyamot, automatikusan sor kerül a pénzeszközök beváltására.

A még végre nem hajtott, meglévő Deviza Order visszavonható.

Még jól jöhet, tekintse meg

Deviza Order

A lehető legkedvezőbb árfolyamra van szüksége, de nincs ideje figyelemmel követni a devizapiaci fejleményeket?
A Deviza Order automatikusan felügyeli Ön helyett az árfolyamot.