Deviza Order

A lehető legkedvezőbb árfolyamra van szüksége, de nincs ideje figyelemmel követni a devizapiaci fejleményeket?
A Deviza Order automatikusan felügyeli Ön helyett az árfolyamot.

Az automatikus devizaváltás előnyei

Időt takarít meg

A nyereségképzés vagy az árfolyamveszteségek korlátozása miatt nem kell többé folyamatosan figyelemmel kísérnie az árfolyamváltozásokat. A Deviza Order napi 24 órában, a hét 5 napján felügyeli Ön helyett az árfolyamot.

Alacsony határértékek

Deviza Order kiadására már 10.000 eurótól vagy 10.000 USD-től lehetősége nyílik, hat kiválasztott devizanemben.

Pénzváltás 16 devizanemre

Az ordert a következő devizanemekben kötheti meg: EUR, USD, PLN, GBP, CHF, CZK, NOK, SEK, DKK, HUF, JPY, CAD, AUD, RUB, RON, CNY.

Állítsa be a határokat

Két fogalom, a TAKE PROFIT és a STOP LOSS határozzák meg az automatikus devizavásárlási vagy eladási megbízásait az Ön által preferált vagy még elfogadható legrosszabb árfolyamokon.

Deviza Orderekkel kapcsolatos ügyféltapasztalatok

Helena Zumr Janů

Termékeink 90%-át nemzetközi ügyfélkörnek értékesítjük. A termékek árának fejlődése teljes mértékben a devizaárfolyamok alakulásától függ. Ha a legkedvezőbb árfolyamot szeretnénk megkapni, a Deviza Ordert az általunk megkövetelt korlátértékre állítjuk be, feltüntetve az összeget és az időintervallumot, amelyben az ordert végre kívánjuk hajtani, illetve őrizni akarjuk. Ha az árfolyam ebbe az irányba mozdul el, a rendszer a kívánt összeget automatikusan beváltja, és nekünk semmi más dolgunk nincs vele.

Helena Zumr Janů
ügyvezető, HD COMMODITY s.r.o.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.

Hogyan működik mindez

Hívja a dealing osztályt. Az árfolyam bizonyos időszakon belüli, kötelező hatályú figyelemmel követéséről szóló szerződést köt.

Ezt követően visszaigazolást kap a dealing osztálytól e-mailben a szerződés tárgyát képező orderről.

A Citfin pontosan az Ön követelményeinek megfelelően figyeli Ön helyett a devizaárfolyamok változását. Akár egész évben.

Az order végrehajtására a devizaárfolyam kívánt szintjének elérésekor automatikusan kerül sor. Az order végrehajtásáról e-mailben kap tájékoztatást.

A kereskedő felveszi Önnel telefonon a kapcsolatot, és megbeszélik a már végrehajtott order elszámolásának feltételeit.

Több lehetőség, több idő az Ön számára

Take Profit Order

Utasítás automatikus devizavásárlásra/eladásra az ügyfél által kívánt árfolyamon. Például idegen deviza vásárlása esetén az order az aktuális piaci árfolyam alatt található.

Stop Loss Order

Utasítás automatikus devizavásárlásra/eladásra az ügyfél által még elfogadható legrosszabb árfolyamon. Például idegen deviza vásárlása esetén az order az aktuális piaci árfolyam fölött található.

Kombináció

Take Profit Order és Stop Loss Order előnyök kihasználása nyereségképzés vagy árfolyamveszteség korlátozása céljából.

  Deviza Order | Esettanulmány 926 KB Letöltés

Gyakran feltett kérdések

A Deviza Order kötelező hatályú devizaváltási megrendelés, amely alapján automatikusan kereskedünk a kívánt devizanemmel, amint a piaci árfolyam eléri az Ön által kívánt szintet. Ez irányú megrendelését a Citfin dealing osztályán adhatja le.

Abban a pillanatban, amikor az árfolyam eléri az Ön által meghatározott szintet, automatikusan sor kerül a deviza beváltására, majd egyeztetésre kerül Önnel az ügylet elszámolása. Ha az árfolyam nem éri el az Ön által meghatározott szintet, a Deviza Order érvényét veszti.

A még nem végrehajtott, fennálló Deviza Order visszavonható. Ha már végre lett hajtva, azaz a piaci árfolyam elérte az Ön által kívánt szintet, a Deviza Order és annak elszámolása immáron kötelező hatályú.

A deviza order ingyenes, és annak megvalósítása után azonnal rendelkezésére áll a deviza.

  • min. 10.000,- EUR
  • min. 10.000,- USD
  • A többi pénznem esetében a limitek egyedileg kerülnek meghatározásra

Maximálisan 360 napra előre.

Nem, a deviza order egy olyan szolgáltatás, amely minden ügyfelünk számára elérhető.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.


      Én vagyok az ügyfél

    Az adatok továbbításával lehetővé teszi számunkra a személyes adatoknak a Citfin – Finanční trhy, a.s. Ügyféladatok kezeléséről szóló információk c. dokumentumában meghatározott terjedelemben végzett kezelését. Személyes adatai kezelésével szemben bármikor kifogást emelhet a marketing@citfin.cz címen.