Segítünk

2019

Bevezettük a CSR Alapot (Corporate Social Responsibility Fund). Ez egy a Citfin pénzeszközök alapjai közül, amelyik a társaságon kívül, különösen a szabadidős tevékenységek támogatásának és alkalmazottaink érdekeit szolgálja. A CSR Alapon keresztül támogatjuk a nonprofit szervezetek tevékenységeit az alkalmazottaink közvetlen részvételével vagy érdekeltségeik által. A 2019-es évben 300 000 CZK összegben támogattunk jótékonysági projekteket.


2018

A 2018-as év folyamán a Citfin jótékonysági projekteket folytatott, amelyeknek célja az értelmi fogyatékossággal és autizmussal érintett gyermekek támogatásá volt. Munkatársaink a Citfin hozzájárulásával mintegy 65 000 CZK-t adományoztak erre a célra.


2017

A Citfinben egész évben pénzt gyűjtöttünk a rászorulók részére. A dolgozók a Citfin pénzügyi segítségével több mint 200 000 CZK-t gyűjtöttek össze és adományoztak. A következőket támogattuk:

  • Sue Ryder Otthon
    nem csupán ágypark vásárlásával, hanem a jótékonysági boltoknak szánt ruhaneműk ajándékozásával is
  • Prága 4. kerületi óvoda és speciális általános iskola,
    amely értelmi fogyatékos és autista gyermekek és tanulók oktatását biztosítja
  • Szülők és olyan, a születésük óta súlyos betegségben szenvedő gyermekeik, akik egészségi állapotának javításához pénzre van szükség

2016

A Citfin dolgozói aktívan támogatták a jótékonysági projekteket, és a Citfin közreműködésével több mint 70 000 CZK-t gyűjtöttek össze. A következőket támogattuk:


2015

Ebben az évben a Citfin dolgozói több mint 20 000 CZK-t gyűjtöttek össze a következők részére: