Referenciák

A munkánkat azok ítélik meg a legjobban, akikkel együttműködünk, illetve akiket segítünk.
Nézze meg, hogyan látnak minket.

1:42

Kalin Ivanov
tulajdonos, VerdeTax s.r.o.

Nemzetközi fizetések

Petr Čížek
ügyvezető

BÖLLHOFF, s.r.o. referencia

teljes referencia  

Radek Maděra
UI menedzser

CK Arcadia Air, s.r.o. referencia

teljes referencia  

Tomáš Brhel
felügyelő bizottság tagja

Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s. referencia

teljes referencia  

Szolgáltatásainkat használjuk

Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s.

A Green-Swan Pharmaceuticals gyógyszerek, orvostechnikai segédeszközök és étrend-kiegészítők gyártásával, illetve forgalmazásával foglalkozik.

ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.
ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Legkiválóbb minőségű, exkluzív fogyasztási cikkeket gyártó és forgalmazó, globális tevékenységet kifejtő társaság.

CENTROPEN, a.s.
CENTROPEN, a.s.

Iskolai és irodai, valamint más hasonló, ipari felhasználású eszközök fejlesztését, gyártását és forgalmazását végző, globális hatósugarú vállalkozás.

FC SLOVAN LIBEREC a.s.
FC SLOVAN LIBEREC a.s.

1958-ban a libereci helyi labdarúgó hagyományokra támaszkodó Jiskra és a Slavoj klubok összeolvadásából létrejött jelentős labdarúgó egyesület.

ORSI spol. s r.o.
ORSI spol. s r.o.

Ruházati kiegészítők gyártója húsz év tapasztalattal. Nyakkendőihez, csokornyakkendőihez, kendőihez és további termékeihez a leggyakrabban poliésztert és selymet használ.

RAVEO s.r.o.
RAVEO s.r.o.

Precíz mozgást és pozicionálást igénylő hajtástechnikai és ipari alkalmazású tartozékok piacán tevékenykedik.

Vinofol, s.r.o.
Vinofol, s.r.o.

A VINOFOL családi borászat a szőlő szüretelésétől a kíméletes szűrésen át a korszerű palackozásig minden művelethez szükséges modern technológiával rendelkezik.

FOR BABY, spol. s r.o.
FOR BABY, spol. s r.o.

Kismamák és kisbabák részére készült, a gyermekek fejlődését, illetve a róluk való gondoskodást elősegítő termékek globális márkáinak jelentős importőre és forgalmazója.

A Citfin ismét megvédte a CZECH Stability Award díjat

Ismét elnyertük a Bisnode cég által a CZECH TOP 100 Egyesülettel közösen odaítélt presztízs értékű CZECH Stability Award díjat. Az egyes cégek értékeléseinek eredményei minden évben a CZECH TOP 100 ranglista „Az év legstabilabb cége” kategóriája keretén belül kerülnek kihirdetésre.

A díj a cég megbízhatóságára utal, valamint rávilágít hitelképességünk pénzügyi és nem pénzügyi vonzatainak független aspektusaira. A CZECH Stability Award score modell a Bisnode központi csapatának nemzetközi tapasztalatain alapul.

A Citfin – Finanční trhy, a.s. a LEGJOBBAK KIVÁLÓ csoportba került, amelynek keretén belül AAA  értékelést szerzett.  Mit jelent ez? Ebbe a kategóriába kizárólag olyan stabil cégek tartoznak, amelyek legmegbízhatóbb vállalkozásai körbe tartoznak, kivételes teljesítmény és működés jellemzi őket amelyeknél fokozottan valószínű az üzleti kapcsolatokból származó kötelezettségek megbízható teljesítése és a befektetések megtérülése, továbbá az alacsony hitelkockázatú és. minimális csődkockázatú cégek.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.


      Én vagyok az ügyfél

    Az adatok továbbításával lehetővé teszi számunkra a személyes adatoknak a Citfin – Finanční trhy, a.s. Ügyféladatok kezeléséről szóló információk c. dokumentumában meghatározott terjedelemben végzett kezelését. Személyes adatai kezelésével szemben bármikor kifogást emelhet a marketing@citfin.cz címen.