Ön a Citfin

Hol látja saját magát öt év múlva? Például a Citfinben.

Milyen erősítést keresünk

Nagyra értékeljük az embereinket

Egyéni növekedés

Teret biztosítunk fejlődése és saját kezdeményezései számára. Mutassa meg, mire képes, és mi olyan komplexebb feladatokat is készségesen Önre bízunk, amelyek elősegítik karrierje építése során.

Work-life balance

Az egyensúly megtalálásához valakinek rövidebb munkaidőre van szüksége, másnak jobban fekszik a hagyományos munkaidő. A Citfin esetében semmilyen végigdolgozott ünnepnappal, hétvégével, sem túlórával nem kell számolnia.

Értelmes tevékenység

Osztozni szeretnénk azokkal, akiknek korlátozottak a lehetőségeik. Jótékonysági vásárokat és reggeliket szervezünk, segítjük a Sue Ryder idősotthonokat...

Események

Az ember nem élhet csak a munkának, kapcsolatainkat ezért időről időre csapatépítéssel, újévi vacsorával vagy az ügyfelekkel közösen töltött informális rendezvényekkel építjük.

Előnyök

A tőlünk kapott FlexiPass étkezési utalványokkal soha nem lesz éhes, és még sportolhat is. A plusz egy hét szabadságnak köszönhetően pedig jobban kipihenheti magát.

Frissítő

A kávé reggel felébreszti, a tea átmelegíti, és a dzsúszokkal együtt felfrissíti, valamint pótolja a folyadékot. A joghurtok, a gyümölcs és a zöldség telítettségérzést nyújtanak, és pótolják a vitaminokat.

Rokonszenvesek vagyunk Önnek? Próbálja meg velünk.

Küldje el nekünk az önéletrajzát, és írja meg, hogy miért tartja saját magát jó választásnak.

Ha az elvárásaink találkoznak az Ön által kínáltakkal, személyes találkozót egyeztetünk Önnel.

Találkozunk, és kölcsönösen a legjobbat kínáljuk egymásnak, amit csak tudunk.

A visszajelzés hasznos, természetes, és néha rendkívül kellemes is.

A Citfinben az első naptól kezdve gondoskodunk a karrierjéről.

Lépjen kapcsolatba velünk, és csatlakozzon a Citfin csapatához

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.

Kliknutím na níže uvedené tlačítko "Odeslat" souhlasím se zpracováním a uchováním veškerých mých poskytovaných osobních údajů. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR). Tyto údaje poskytuji společnosti Citfin, spořitelní družstvo a Citfin – Finanční trhy, a.s. výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání, a to na dobu výběrového řízení, nejdéle však na 1 rok od jejich zaslání. Kdykoli budete moci požádat společnost Citfin, spořitelní družstvo a Citfin – Finanční trhy, a.s. o smazání nebo o opravu osobních údajů.