ITT VAGYUNK, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁNK

Idegen devizanemek szakértője

Külfölddel kereskedő céges ügyfélkörnek kínált devizaszolgáltatások.

Deviza számológép Árfolyam figyelés

Kedvező áron szeretnék devizát vásárolni vagy eladni

Az általam megoldani kívánt helyzet

 • Külföldről importálok árut, és azt a cseh piacon forgalmazom.
 • Havonta többször különböző devizanemekben fizetek a külföldi beszállítóimnak.
 • Csak cseh koronás bankszámlával rendelkezem, és a bejövő számlákat nemzetközi átutalási megbízás megadásával rendezem.
 • A koronás számláról idegen devizanemre való pénzátutaláskor így jelentős összeget veszítek. Hasonlóképpen minden fizetésem több száz koronával drágul.
 • Kedvezőbb váltási árfolyamra van szükségem, olcsóbb külföldről/külföldre irányuló fizetésekre van szükségem, és összességében ellenőrizhető megtakarításra van szükségem.A Citfin kedvező váltási árfolyamai tekintetében immáron többéves tapasztalattal rendelkezem. Már évekkel ezelőtt kiderült számomra, hogy minden euró után több centet takaríthatok meg.  És nagyobb összegek esetén ez a különbség már több, mint észrevehető.

Tomáš Brhel
a Green-Swan Pharmaceuticals CR a. s. felügyelő bizottságának tagjaÜgyfeleink részére világszerte adó-visszatérítést biztosítunk, ezért különböző devizanemű fizetéseket fogadunk, és ezt követően ezeket szükség szerint váltjuk be. A legnagyobb előnyt számunkra a Citfin által biztosított kedvező váltási árfolyam jelenti, valamint szeretném kiemelni a cég ügyfélszolgálatát is, amely mindig és mindennel a segítségünkre van.

Kalin Ivanov
VerdeTax tulajdonos

Mi az, amit Önért és Ön helyett tehetünk

 • Nálunk kedvezőbb váltási árfolyamot kap devizavásárláskor és eladáskor. Online devizapiaci kereskedelmet folytatunk.
 • Spot ügyletek esetén nem írunk elő semmilyen minimális mennyiségi határértéket. Igazán kis összegek váltását is lehetővé tesszük.
 • A pénzváltásokat gyorsan bonyolítjuk, és a nemzetközi fizetéseket is egyenesen Ön helyett közvetítjük. A kimenő nemzetközi fizetések után fizetendő díjaink alacsonyak, a beérkező nemzetközi fizetések után pedig nem számolunk fel semmit. Ezenfelül a külföldre irányuló kifizetéseiket felgyorsítjuk.
 • A meglévő koronás számlán kívül nincs szüksége másra. Nem kell új bankszámlákat, és különösen nem devizaszámlákat nyitnia.

Devizaváltás

Ön külfölddel kereskedő vállalkozó vagy társaság, és kedvező árfolyamon szeretne devizát váltani? A Citfin nem alkalmaz semmilyen devizavásárlási vagy-eladási minimális határértéket, minden ügyfelet egyénileg közelítünk meg.

Online Devizaváltás

Kereskedjen önállóan a nyolc fő világdevizában anélkül, hogy telefonos kapcsolatra lenne szüksége. Biztosítsa online, gyorsan és kényelmesen a dollár vagy euró váltási árfolyamát.

Nemzetközi fizetések

Külföldön kíván fizetni? Idegen devizanemű bevételei vannak?
A nemzetközi pénzügyi műveleteket gyorsan, olcsón és biztonságosan végezzük. Az egzotikus célállomásokhoz is értünk.

Deviza Order

A lehető legkedvezőbb árfolyamra van szüksége, de nincs ideje figyelemmel követni a devizapiaci fejleményeket? A Deviza Order automatikusan felügyeli Ön helyett az árfolyamot.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.

 

Várhatok egy jobb árfolyamra, hogy kedvezőbben válthassak

Az általam megoldani kívánt helyzet

 • Nincs időm, sem lehetőségem folyamatosan figyelemmel kísérni a piaci árfolyam-ingadozásokat, de a lehető legjobb árfolyamon szeretnék váltani.
 • A jelenlegi árfolyam nem felel meg nekem, és tudok várni egy kedvezőbbre. Semmilyen módon nem nyomnak a számlák fizetési határidői.
 • A jelenlegi árfolyam nem rossz, egészen megfelelő, de ha lehet, még jobbat szeretnék. Másrészt azonnal be szeretnék váltani, amint az árfolyam romlani kezd, és a fejlődés ellentmond az elképzeléseimnek.Termékeink 90%-át nemzetközi ügyfélkör részére értékesítjük. A termékek árának fejlődése teljes mértékben a devizaárfolyamok alakulásától függ. Ha a legkedvezőbb árfolyamot szeretné megkapni, a Deviza Ordert az általunk megkövetelt korlátértékre állítjuk be, feltüntetve az összeget és az időintervallumot, amelyben az ordert végre kívánjuk hajtani, illetve őrizni akarjuk. Ha az árfolyam ebbe az irányba mozdul el, a rendszer a kívánt összeget automatikusan beváltja, és nekünk semmi más dolgunk nincs vele.

Helena Zumr Janů
ügyvezető, HD COMMODITY s.r.o.

Mi az, amit Önért és Ön helyett tehetünk

 • A váltási árfolyamot napi 24 órában, heti 5 napon át felügyeljük. A nyereségképzés vagy az árfolyamveszteségek korlátozása miatt nem kell többé folyamatosan figyelemmel kísérnie a devizapiacot.
 • Elég mindössze közölnie velünk a kívánt árfolyamot, és kiválasztani a Deviza Order típusát. Ezzel utasít bennünket, hogy automatikusan vásároljuk vagy eladjuk az adott devizanemet az Ön által még elfogadható legrosszabb árfolyamon. A biztonság kedvéért esetleg mindkettőt beállíthatja. Ezt követően mi – akár egy éven át is – felügyeljük az árfolyamot Ön helyett. Amint a piac eléri az Ön által preferált árfolyamot, automatikusan sor kerül a pénzeszközök beváltására.
 • A még végre nem hajtott, meglévő Deviza Order visszavonható.

Měnový Order

Každý poradce říká, buďte efektivní a online, ale kde na to vzít čas? Podnikatelé jsou ve firmě, ve skladu, ve výrobě nebo u zákazníků a jednoduše nestíhají hlídat online vývoj kurzu koruny. Přitom je to klíčová součást každého obchodu. Potřebujete co nejvýhodnější kurz měn?

Kurz koruny si jednoduše nechte hlídat a zůstaňte v klidu. Měnový Order za vás sám automaticky kurz euro, kurz dolar, kurz libra a další kurz měn pohlídá.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.

 


    Én vagyok az ügyfél

  Az adatok továbbításával lehetővé teszi számunkra a személyes adatoknak a Citfin – Finanční trhy, a.s. Ügyféladatok kezeléséről szóló információk c. dokumentumában meghatározott terjedelemben végzett kezelését. Személyes adatai kezelésével szemben bármikor kifogást emelhet a marketing@citfin.cz címen.

  Miért érdemes a Citfinnel kereskedni?

  Mindig megtaláljuk a megoldást

  Az idegen devizanemek szakértői vagyunk, ezért a nem standard igényekkel is megbirkózunk.

  Szuperek vagyunk

  Ezt mondják rólunk az ügyfeleink. Az egyéni hozzáállást érdeklődéssel és kellemes légkörrel egészítjük ki.

  Nem teszünk különbséget

  Velünk a kisvállalkozó is eléri a nagyvállalati kényelmi szolgáltatásokat.