Kedvező áron szeretnék devizát vásárolni vagy eladni

Az általam megoldani kívánt helyzet



A Citfin kedvező váltási árfolyamai tekintetében immáron többéves tapasztalattal rendelkezem. Már évekkel ezelőtt kiderült számomra, hogy minden euró után több centet takaríthatok meg.  És nagyobb összegek esetén ez a különbség már több, mint észrevehető.

Tomáš Brhel
a Green-Swan Pharmaceuticals CR a. s. felügyelő bizottságának tagja



Ügyfeleink részére világszerte adó-visszatérítést biztosítunk, ezért különböző devizanemű fizetéseket fogadunk, és ezt követően ezeket szükség szerint váltjuk be. A legnagyobb előnyt számunkra a Citfin által biztosított kedvező váltási árfolyam jelenti, valamint szeretném kiemelni a cég ügyfélszolgálatát is, amely mindig és mindennel a segítségünkre van.

Kalin Ivanov
VerdeTax tulajdonos

Mi az, amit Önért és Ön helyett tehetünk

Devizaváltás

Ön külfölddel kereskedő vállalkozó vagy társaság, és kedvező árfolyamon szeretne devizát váltani? A Citfin nem alkalmaz semmilyen devizavásárlási vagy-eladási minimális határértéket, minden ügyfelet egyénileg közelítünk meg.

Online Devizaváltás

Kereskedjen önállóan a nyolc fő világdevizában anélkül, hogy telefonos kapcsolatra lenne szüksége. Biztosítsa online, gyorsan és kényelmesen a dollár vagy euró váltási árfolyamát.

Nemzetközi fizetések

Külföldön kíván fizetni? Idegen devizanemű bevételei vannak?
A nemzetközi pénzügyi műveleteket gyorsan, olcsón és biztonságosan végezzük. Az egzotikus célállomásokhoz is értünk.

Deviza Order

A lehető legkedvezőbb árfolyamra van szüksége, de nincs ideje figyelemmel követni a devizapiaci fejleményeket? A Deviza Order automatikusan felügyeli Ön helyett az árfolyamot.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.