A Citfin elindította új weboldalát

A Citfin – Finanční trhy, a.s. részvénytársaság és a Citfin, spořitelní družstvo takarékszövetkezet közösen új weboldalt indítottak útjára. Az előzővel összehasonlítva az új weboldal bővebb tartalmat kínál, valamint új a megjelenése.

Hiszem, hogy az UX tesztelés eredményezte új struktúrának és tartalomnak köszönhetően könnyebben megismerkedhetnek termékeinkkel, valamint azzal, hogyan működnek és segítik a külfölddel kereskedő cégeket” – mondta Martina Arnold Rubín, Citfin CEO.
Alapvető javulásként érzékeljük elsősorban az átláthatóbb struktúrát, amely a weboldalon való hosszabb barangolás nélkül vezeti el a látogatót a megfelelő céloldalra, valamint nem utolsó sorban az ügyfelekkel, fotósokkal és videostúdiókkal együttműködve közösen kialakított, attraktívabb külsőt” – tette hozzá Ruben Vančo, Marketing Manager.

A Citfin a weboldal fejlesztésén a Performics, a Sherpas és a HorMart ügynökségekkel együttműködve dolgozott. A Citfin gondoskodott a weboldal projekttervezetéről, a Performics a kulcsszóelemzéséről, a Sherpas az ún. drótmodell tervezetről és a felhasználói tesztelésről, a HorMart pedig kódolta a weboldalt.

A Citfin új weboldalán folytatott munka különösen azért volt érdekes, mert a Citfin pontosan tudja, mit vár el a weboldal egyes részeitől, és velünk együttműködve az odavezető legmegfelelőbb utat kereste” – kommentálta az öthónapos együttműködést Jan Horna, a HorMart igazgatója.