Kedvező áron szeretnék devizát vásárolni vagy eladni

Az általam megoldani kívánt helyzetA Citfin kedvező váltási árfolyamai tekintetében immáron többéves tapasztalattal rendelkezem. Már évekkel ezelőtt kiderült számomra, hogy minden euró után több centet takaríthatok meg.  És nagyobb összegek esetén ez a különbség már több, mint észrevehető.

Tomáš Brhel
a Green-Swan Pharmaceuticals CR a. s. felügyelő bizottságának tagjaÜgyfeleink részére világszerte adó-visszatérítést biztosítunk, ezért különböző devizanemű fizetéseket fogadunk, és ezt követően ezeket szükség szerint váltjuk be. A legnagyobb előnyt számunkra a Citfin által biztosított kedvező váltási árfolyam jelenti, valamint szeretném kiemelni a cég ügyfélszolgálatát is, amely mindig és mindennel a segítségünkre van.

Kalin Ivanov
VerdeTax tulajdonos

Mi az, amit Önért és Ön helyett tehetünk

Devizaváltás

Ön külfölddel kereskedő vállalkozó vagy társaság, és kedvező árfolyamon szeretne devizát váltani? A Citfin nem alkalmaz semmilyen devizavásárlási vagy-eladási minimális határértéket, minden ügyfelet egyénileg közelítünk meg.

Online Devizaváltás

Kereskedjen önállóan a nyolc fő világdevizában anélkül, hogy telefonos kapcsolatra lenne szüksége. Biztosítsa online, gyorsan és kényelmesen a dollár vagy euró váltási árfolyamát.

Nemzetközi fizetések

Külföldön kíván fizetni? Idegen devizanemű bevételei vannak?
A nemzetközi pénzügyi műveleteket gyorsan, olcsón és biztonságosan végezzük. Az egzotikus célállomásokhoz is értünk.

Deviza Order

A lehető legkedvezőbb árfolyamra van szüksége, de nincs ideje figyelemmel követni a devizapiaci fejleményeket? A Deviza Order automatikusan felügyeli Ön helyett az árfolyamot.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.