Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s. referencia

A Citfin kedvező váltási árfolyamai tekintetében immáron többéves tapasztalattal rendelkezem. Már több évvel ezelőtt kiderült számomra, hogy minden euró után több centet takaríthatok meg. És nagyobb összegek esetén ez a különbség már több, mint észrevehető. Mi több, a Citfin elemzői naponta készek telefonon megkonzultálni velem az aktuális devizaárfolyamokat és azok felételezett jövőbeni alakulását.

Miután világszerte számos partnerrel rendelkezünk, a Citfinnel való elégedettségünk további oka a nemzetközi pénzügyi műveletek terén tapasztalható tökéletes szolgáltatásai. A kimenő és beérkező összegekkel kapcsolatos műveletek gyorsak, és a velük kapcsolatban felszámított díjak alacsonyak. A Citfin ily módon jelentős eszközöket takarít meg számomra. Nagyra értékelem a személyes hozzáállást is, amely segít haladéktalanul dolgozni a nem standard problémák megoldásain. Elég felemelni a telefont, és a kiválóan képzett és készséges dolgozók mindig a segítségemre vannak.

Tomáš Brhel
felügyelő bizottság tagja

Green-Swan Pharmaceuticals CR a.s. info@gs.cz   +420 234 032 100   www.gs.cz

Egészségesebb élethez hozzásegítő gyógyszerek, orvostechnikai segédeszközök és táplálékkiegészítők fejlesztésére és gyártására összpontosító közép-európai vállalkozás. 1997-ben alapították Nagy-Britanniában, majd a székhelyét áthelyezte Európa szívébe, Prágába. A legnépszerűbb és legtöbbet ajánlott termékei közé tartozik a GS Condro, a GS Merilin, a GS Triomen és a GS Mamavit.

Használt pénzügyi termékek

Devizaváltás

Ön külfölddel kereskedő vállalkozó vagy társaság, és kedvező árfolyamon szeretne devizát váltani?
A Citfin nem alkalmaz semmilyen devizavásárlási vagy-eladási minimális határértéket, minden ügyfelet egyénileg közelítünk meg.

Bővebben a termékről

Nemzetközi fizetések

Külföldön kíván fizetni? Idegen devizanemű bevételei vannak?
A nemzetközi pénzügyi műveleteket gyorsan, olcsón és biztonságosan végezzük. Az egzotikus célállomásokhoz is értünk.

Bővebben a termékről