Biztosítani szeretném magamat a nemkívánatos árfolyammozgások ellen

Az általam megoldani kívánt helyzet

Gyártó cég pénzügyeit irányítom. A cég termékeit nemzetközi piacokra szállítom, valamint több külföldi beszállítóval rendelkezem, és biztos szeretnék lenni az árfolyam jövőbeni értéke tekintetében.

Hosszabb időre szóló árlistákat kell készítenem, azaz jó előre meg kell határoznom a termékek árát. Az árképzés során az egyik legnagyobb ismeretlen az árfolyam, illetve annak kiszámíthatatlan ingadozásai.

Versenyképesnek kell azonban lennem, azaz helyesen kell számszerűsítenem a cég költségeit, éspedig az árfolyamváltozások szempontjából is.

Hogyan oldják meg másokA Citfinben ún. határidős ügyletet alkalmazunk, amely nagyon fontos eszköz. A határidős ügylet segítségével egyszerűen rögzítjük az árfolyamot minden, a jövőben idegen devizanemben fizetendő ismert kötelezettségvállalás vonatkozásában. Nem kell tartanunk az árfolyam-ingadozások okozta veszteségektől. A Citfin féle árfolyamrögzítés esetén különösen nagyra értékelem a rugalmasságot. A forward ügyletet akkor köthetem meg, amikor az számomra a legmegfelelőbb. Nem kell várnom a lejártára, és a pénzügyi eszközöket – szükség szerint – korábban is igénybe vehetem.

Petr Čížek
ügyvezető, BÖLLHOFF, s.r.o.

Petr Čížek | BÖLLHOFF, s.r.o.

Ha rögzíteni szeretnénk az árfolyamot társas útjaink áraihoz, egyszerűen egyeztetünk a Citfin kereskedőjével, forward ügyletet kötünk, és megvárjuk az ügylet lebonyolításához adott legmegfelelőbb időpontot. A Citfin barátságos és személyre szabott hozzáállását szintén nagyra értékelem és ajánlom.

Radek Maděra
menedzser, CK Arcadia Air, s.r.o.

Mi az, amit Önért és Ön helyett tehetünk

Akár két évre előre is stabil árfolyamot biztosítunk. Soha többé nem fogják kínozni a váltási árfolyamok ingadozásai.

A határidős ügyletek elszámolásai igazodnak Önhöz. Több határidős ügylettípust alkalmazunk. Válassza ki pontosan az Ön igényeinek megfelelőt!

Korábbra vagy későbbre hozhatjuk a deviza swap segítségével az elszámolás végső időpontját.

Már 10 000 EUR-tól vagy 10 000 USD-től rögzíthetjük az összegeit. Treasure link igénybevételi lehetőségét kínáljuk.

Hívjon ingyen, írjon bármikor

Ügyfélszolgálati telefonszámunk minden munkanapon 8.00-tól 17.30 óráig áll a rendelkezésére.


    Én vagyok az ügyfél

  Az adatok továbbításával lehetővé teszi számunkra a személyes adatoknak a Citfin – Finanční trhy, a.s. Ügyféladatok kezeléséről szóló információk c. dokumentumában meghatározott terjedelemben végzett kezelését. Személyes adatai kezelésével szemben bármikor kifogást emelhet a marketing@citfin.cz címen.

  Még jól jöhet, tekintse meg

  Határidős ügyletek

  Idegen devizát vásárol vagy ad el, és el szeretné kerülni az árfolyam-ingadozás negatív következményeit?
  Rögzítse akár két évre előre az aktuális árfolyamot!

  Deviza Order

  A lehető legkedvezőbb árfolyamra van szüksége, de nincs ideje figyelemmel követni a devizapiaci fejleményeket?
  A Deviza Order automatikusan felügyeli Ön helyett az árfolyamot.